Personal Training

SvenDoensen

Leuk dat je een kijkje komt nemen op deze pagina. Al langere tijd begeleid ik mensen en samen hebben we al vele mooie doelen mogen bereiken. Ook begeleid ik vegetariërs. 

Momenteel ben ik Personal Trainer bij:

 • Basic Fit Protonstraat 12D
 • Big Gym te Groningen

Op deze locatie help ik mensen om hun doelen op een verantwoorde en effectieve manier te bereiken. Het is mijn passie en ambitie om met mijn kennis en kunnen het leven van andere mensen een blijvende positieve boost te geven. Aan de hand van mijn begeleiding kun je werken aan je persoonlijke en lichamelijke ontwikkeling. In je eigen tempo, wanneer het jou past, waar en zo vaak je wilt. Daarnaast wordt er een online trainingsomgeving gebruikt. In deze omgeving vindt de uitwisseling van informatie plaats. Vertrouwelijkheid is ten alle tijden gewaarborgd.

 

We gaan aan de slag met datgene waar jij tegenaan loopt. Eerst bepalen we wat jij graag wilt veranderen en waar je aan wilt werken. Daarna ontwikkelen we samen een traject en zorgen we  ervoor dat deze onderdeel wordt van jouw leefstijl. Je krijgt inzicht in je barrières, maar ook in oplossingen die bij jou passen. Deze leer je meer toe te passen, met als resultaat een blijvende verandering.

Sportscholen en andere ontwikkelaars van fitness programma's schrijven vaak het zelfde programma voor meerdere mensen uit die zich bij hun inschrijven. Gewoonweg, omdat het de makkelijkste weg is en wat voor de één werkt zal dan ook voor de andere werken. Maar dat is precies waar het voor veel mensen fout gaat!
De basisprincipes, zoals "Eet gezond" en "Beweeg" is advies dat voor iedereen geldt, maar hoe zit dat van persoon tot persoon?
Het heeft veel meer aandacht nodig. Het start allemaal met een goede intake en met zaken die jou bewegen.

Mijn aanpak brengt jouw start punt goed in kaart, zodat wij daar een geheel op maat gemaakt programma voor kunnen ontwikkelen.
We zoeken uit wat de grenzen zijn van jou lichaam en hoe jouw verhoudingen zitten. Vanaf daar ontwikkelen wij een uniek programma gericht op wat jij nodig hebt, met als doel ook echt positieve gezondheidsresultaten te behalen! Maar het draait bij mij niet alleen om het verhelpen of vergemakkelijken van een probleem. Je zult merken hoe ziekte en stress voorkomen kunnen worden door gezond te eten, je leven goed te kunnen managen en de benodigde oefeningen uit te voeren. Je zult gaan begrijpen waarom alles wat je eet, elke Training die je doet invloed heeft of je mentale gesteldheid.Ik bied je de tools aan die je nodig hebt om jou leefstijl onder controle te krijgen. Iedereen heeft unieke gezondheids en fitness benodigdheden en ik kan je helpen je lichaam weer gebalanceerd te krijgen om jouw leven op het hoogst mogelijke verantwoorde level van Gezondheid te hebben.

Graag help ik je bouwen aan een sterk fundament van persoonlijke Gezondheid, zodat jij jouw leven het op de best mogelijk manier kunt leven genietend van een heerlijk gezond lichaam!

Hier een is een overzicht te vinden van mijn ervaringen, opleidingen & specialiteiten.


Ervaringen:

 • 14 jaar Kracht en Fitness
 • 5 jaar zelfstandig lifestyle coach
 • 4 jaar Personal Trainer
 • 4 jaar Bootcamp instructeur
 • 4 jaar ontwikkelen van op maat gemaakte schema's
 • 4 jaar interveniëren van gezondheidsprogramma's op maatschappelijk en persoonlijk niveau
 • 4 jaar ontwikkelen van nieuwe wegen naar gezondheidswinst

Opleidingen:

 • Sport, Gezondheid & management Hanze Hogeschool
 • Fitness A en B
 • Psychomotorische therapie
 • Sportpsychologie
 • Sportmassage
 • Personal trainer business

Specialiteiten:

 • Afvallen & gewichtscontrole
 • Vegetariërs
 • Hardlopen
 • Bootcamps
 • Atletische gespierd voor mannen & een fit lichaam voor vrouwen
 • Duurzame gezondheidsbevordering
 • Sport specifieke trainingen
Wanneer je wilt beginnen met het Personal Training kun je het beste contact opnemen via het contactformulier
Een overzicht van de prijzen is te vinden onder het kopje prijzen bovenaan de pagina.
Al deze prijzen zijn onderhandelbaar.


Stap 1: Als eerste vindt er vrijblijvend een intake plaats. In deze intake leren we elkaar kennen en krijg je een proeftraining.
             Zo weet jij wat je van mij kan verwachten en kan ik bepalen of ik de geschikte Personal trainer voor jou ben.
             Dit alles is gratis.

Stap 2: Vervolgens gaan we een traject bepalen voor een periode die jou schikt.


Stap 3: Nadat het traject bepaald is, gaan we werken aan de invulling daarvan. Dit alles is op maat gemaakt en hangt af van de intake.
             Hierbij kun je denken aan type Trainingen, trainingschema's, voedingsadvies, voedingschema's, doelen stellen en lifestyle changing.

Stap 4: Tussentijds meten we je voortgang en waar nodig passen we het traject aan.

De personal Training is voor een onbeperkte periode en jij beslist wanneer je stopt en hoelang je traject duurt. Mijn streven is jou na 3 a 6 maanden geheel zelfredzaam te laten zijn. Daar wordt mee bedoelt dat jij om kunt gaan met je ervaren barrières, leert jezelf bij te sturen en jij je eigen Trainingen vorm kunt geven.

We werken als volgt:

 1. Intake + medische checklist (Indien nodig een medische attest van je arts, specialist of fysio)
 2. Doelstelling en hulpvraag bepalen
 3. Intake Training waarin je kunt kijken wat voor een trainer ik ben (geheel vrijblijvend)
 4. Vervolgens komt er een traject bepaling
 5. Daarna maken we afspraken
 6. Ik ontwikkel voor jou een programma op maat
 7. We gaan werken aan jouw doelen

 • Het begint allemaal bij de houding die je hebt! Drempels

  Wanneer je tegen barrières, drempels, onzekerheden of ontwetendheid aanloopt helpt onze coach je door middel van gesprekken je de goede kant op de te sturen. Je coach is daarin je vertrouwenspersoon en zal nooit je informatie met derden delen. Daarnaast leren we je nieuwe gewoontes aan, zodat je heer en meester wordt over je eigen lichaam. We zeggen niet wat je "moet" doen, maar we leren je stap voor stap waarom je iets doet en hoe je dit op de meest effectieve en efficiënte manier kan doen. Op deze wijze bouw je in samenwerking met je coach stap voor stap aan een resultaat voor de rest van je leven!

 • Beweging is belangrijk binnen een gezonde Leefstijl. movement

  Naast de beweging in het dagelijkse leven als schoonmaken, tuinieren en de afwas doen is het belangrijk om te trainen in de vorm van onder andere krachttraining, combinatie Training en cardiovasculair. De meeste mensen zonder begeleiding weten vaak niet wat de meest efficiënte effectieve manier is om hun doel te bereiken. Profitis leert je aan de hand van je intake en persoonlijke trainingsprogramma hoe je het beste jouw doel kunt behalen. Dat hoeft niet persee in het fitnesscentrum, maar kan ook heel goed thuis of buiten bereikt worden.

 • Je bent wat je eet! healthyfood

  Voeding bepaalt voor een groot gedeelte jouw gewenste resultaat. Het resultaat zit hem voornamelijk in de uren om je Training heen, waarin voeding een cruciale rol speelt. Zonder voldoende vitaminen, water en mineralen in je lichaam kun je minder efficiënt je doel behalen. Voeding is namelijk belangrijk voor je herstel en wij zullen je hiermee gaan helpen. Met alle tegenstrijdige informatie op de markt is het echter lastig om te bepalen wat bij jou als persoon past. We leren je stap voor stap welke persoonlijke voedingskeuzes het beste bij je passen. Wanneer je lid bent heb je toegang tot een voedingslogboek waar een helder overzicht staat van de vitamine en mineralen die je die dag genuttigd hebt. Ook je coach heeft toegang tot jouw logboek en kan je bijsturen waar nodig.

 • Ontspanning is net zo belangrijk als inspanning! relax

  Verandering vindt pas plaats nadat je lichaam een prikkel heeft gekregen en vervolgens de tijd krijgt om te herstellen. Dit betekent zowel actieve als passieve rust. Tegenwoordig staat je lichaam elke dag onder grote druk en stress. Profitis leert je opnieuw waarom nachtrust, ontspanning en Stressmanagement belangrijk zijn en hoe je dit in de praktijk toe kan passen.

Onze Fit Pakketten

Basis Pakket | Gratisaanmelden

Pro-Plus | € 5,99 per maand of € 25,99 per jaar |  aanmelden

Master Pro-Plus | 69,99 per maand |  aanmelden

Nieuwsbrief